"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

~ 1st Cemmomile Craft Giveaway ~


~~##Sticky Post Till 18 July 2011##~~


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Ina nak umumkan yang Cemmomile Craft ada hadiah untuk diberikan kepada anda semua. Cemmomile Craft nak buat GA yang pertama.
GA ni bersempena ulangtahun perkahwinan Ina yang ke-dua pada 18 Julai 2011 nanti. Tanda syukur dengan semua limpah kurnia dariNya, diberikan keluarga yang harmoni dengan suami yang banyak bersabar dengan kerenah Ina dan anak yang comel dan sangat memikat hati.  Juga bersempena Cemmomile Craft telah menjadi sebuah syarikat berdaftar.
~ Pemenang Utama ~
Akan memenangi sebiji bantal Flannel+Felt+Kekabu  bersaiz 18” x  28”. Memang besar. Anda diberikan hak untuk membuat pilihan warna & designnya dan saya akan cuba merealisasikannya sebaik mungkin.
~ Cabutan bertuah (untuk 02 orang pemenang) ~
Akan menerima 01 unit Car Hanging & 01 unit Keychain. Anda juga diberikan hak untuk membuat design sendiri  dan saya akan cuba merealisasikannya sebaik mungkin.
Syarat2nya pulak.
** Mestilah Warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia.
Untuk cabutan bertuah – Anda cume perlu follow dan like sahaja di blog Cemmomile Craft ni. Mesti buat kedua2nya sekali. Jika salah satu tidak akan dikira.
Untuk Pemenang Utama, perlu buat 04 perkara berikut.
a) Follow dan like.
b) Link kan blog Cemmomile Craft di blog list anda.
c) Buat 1 entry berkenaan GA ni, Tajuk entri “1st Cemmomile Craft Giveaway”. Ceritakan sikit pasal GA ni di entry anda. Letakkan sekali gambar di atas dan link entry ni.
d) Maklumkan penyertaan anda diruangan komen beserta link entry anda pasal GA ni.
Bonus untuk kedua2 kategori sekiranya...
### anda tag 03 orang rakan blogger dan mereka maklum mengenai giveaway ni.
Tarikh Tutup Penyertaan : 18 Julai 2011.
Pemenang akan diumumkan pada 19 Julai 2011.
Selamat mencuba dan semoga berjaya.

Update 01 Julai 2011 @ 1400 - 36 orang telah mengambil bahagian. 

62 comments:

  1. ASSALAMUALAIKUM..

    Saya join GA ni ye..
    http://fardijah.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    hope saya bertuah dpt bantal tu..huhu..thanks!!

    ReplyDelete
  2. Salam.
    ;)

    Saya berbesar hati join giveaway cik ini.
    Saya sudah like dan follow blog cik.
    ;)

    Name ; rossyai
    FB ; syai razali

    ;)

    Harap2 rezeki murah la kali ini.
    Boleh letak Car Signage dalam kereta.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. ayesha join

    id : A y e s h a Ramlee

    fb : Ayesha ramlee

    http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. saya join...

    id / id FB : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwahh..saya joinn.

    id Follower : imtifa_annur/annur_islam
    id Fb : Aisya Humaira

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    Thanks..:)

    ReplyDelete
  6. join

    http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id FB & follower : shera haifa

    ReplyDelete
  7. join

    http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ID Follower: Cik Bunny
    ID Facebook: Fai Ercheart

    ReplyDelete
  8. zaty join..=)

    http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id fb :- izzaty hedry
    id follower:- izzaty hedry

    ReplyDelete
  9. joined!~

    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id folower: kaseh suchi
    id fb: suria marlborro

    ReplyDelete
  10. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ID : FIEDA

    ID FB :RAFIDAH SALLEH

    ReplyDelete
  11. salam udah join

    id:zaikulim

    id fb:zaikulim

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. join GA

    http://syahiraclerky.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. joiin!

    http://nonasani.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    cek okayh!
    tell me if sumtiink wrong..
    plisz3~
    hehe...
    id fb: nona qiyah
    id followers: baby

    ReplyDelete
  14. CK join ye.

    Id follower-cempaka kuning
    Id Fb-norzie hany

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. sy join...dh like kt Fb sekali
    zura othman (id fb) zura_habib(id follower)
    entry:
    http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. Salam.K.atie join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ID:azatiesayang
    ID FB:kak yang

    ReplyDelete
  17. saya join !!

    http://asyifamustaffa.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. Join n like sudah

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ID zie
    Dan Roziah Khalid

    ReplyDelete
  19. join,follow dan like..:)
    id:talkative
    id fb : nur shahira

    http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. saya join

    id:fara anak abah

    http://jommenang.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Join jugak...
    1)Follow & like - done
    2) link kat blog list - done
    3) entry kat blog - done
    4)Maklum kan kat sini - done
    id follower - ummiakid-lily
    id fb - lily talib

    http://ummiakid-lily.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Tq sis coz wat contest..

    Berbesar hati nak join..

    Hope terpilih la ye..

    http://sitifarra-farah.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html
    saya akn follow kemudian
    arini mcm ada problem je xbole nk follow

    fb : fauzana ismail

    ReplyDelete
  24. salam..
    ummi anum join..

    http://mahalucky79.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id fb : Mahanun Mahmud
    id follower : anum shukri
    bloglist akan berada dalam blog utama saya
    http://ladyane79.blogspot.com dalam ruang teman shooping ok!
    saya akan follow kemudian kerana saya tunggu butang follow tak muncul2...

    ReplyDelete
  25. Saya pun nak join gak..

    Nak menang bantal, car hanging atau keychain tuh.hihihi

    dah follow n like blog awak ;)

    id follower : bicara hati ibu aisya
    id fb : ayue razak

    http://aisyaluvcontestga.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    tq

    ReplyDelete
  26. SALAM....

    sy join GA nih...

    http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. salam..sy join setelah kena tag :)

    http://suterasyaxa.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html


    hope i'm the lucky one :)

    ReplyDelete
  28. http://atienabila.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id follower : atien nabila
    id fb : fatin nabilah

    ReplyDelete
  29. joined!

    http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id follower: suzlin
    id fb: suzlin

    ReplyDelete
  30. join

    id;ina hasan

    id fb:ina hasan

    http://inahasan.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id fb:mas ibrahim

    ReplyDelete
  32. me join

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    follower id : mama zharfan
    FB id : Suzi Fadhilah

    ReplyDelete
  33. alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    Id FB >> Azura Aziz
    Id Follower >> Alycia

    tq ;)

    ReplyDelete
  34. as salam,

    join 2-2 :)

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id FB Huda Karim
    id follower: Huda

    ReplyDelete
  35. Cute Mum dah join...

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ID FB : Nurul Dania
    Follower : Cute Mum
    dah letak dalam bloglist GA@Contest Julai

    ReplyDelete
  36. Sudah like sudah follow
    and here is my entry for u.

    http://likefreestuffs.blogspot.com/2011/06/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. join
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html
    fb: eB ezrin

    ReplyDelete
  38. join :)
    http://idamira.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. SALAM

    QUEENPINK JOIN

    ID FOLLOWER : QUEENPINK
    ID FACABOOK : ROSZALIZA ABDUL NYZAM

    QUEENPINK LETAK BLOG ANDA DI BLOGLIST GA @ CONTEST BULAN JULAI 2011

    http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. join..

    ID FOLLOWER: CIK ROSE CUTE
    ID FACEBOOK: CHE ROSLIZA CHE MAT

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id fb : zarina tazari
    dah tag 3 orang & dah letak list dalam bloglist..

    TQVM

    ReplyDelete
  42. saya join ;)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ID FB & ID follower - Joel Leslie

    saya pun dah tag 3 org, dh like, dah letak dlm bloglist.

    sekian. thank you.. have a great day :D

    ReplyDelete
  43. join .


    http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  44. Salam...,sempat lagi ke nak jOin ni? huhu... Kak Ina, sy jOin k..ni bLog sy :

    http://slumberbrutal.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    Salam ukhuwah...(^_^)

    ReplyDelete
  45. joined!
    http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id : anas.bella
    fb : la bella

    ReplyDelete
  46. salams Puan Ina....

    saya join ya GA yg besh nih... hehe

    ini url saya :-
    http://mama-ira.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    follower - mama-ira
    fb - iraghazali

    tq.

    ReplyDelete
  47. mas join

    id:mAS

    id fb:mas ibrahim

    http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  48. Salam..me join dan dah buat kesemua step....entri autopublish jam 12.36 tghari..

    id : cikpuanhady

    fb : haszuraidah

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    kalau link tak valid gitau ek..thanks..

    Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete
  49. saya join (^_^)...comelnya anak kak ina..

    http://mimiatia.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  50. assalamualaikum kak ina=)
    sy dah join contest ni..
    boleh la tkan laju2 kat http://wanshazwanie.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum =)
    Semoga sis ina dimurahkan rezeki..dan saya jugak
    dimurahkan rezeki menang GA ni..hehe...caiyok2..
    Ini link saya :
    http://zz-life.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  52. ok join

    id fb;shakila

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  53. As-salam..

    Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki..ameeeennnnn

    id follower: Nida
    id FB: Nida Muhammadon

    http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    tq:)

    ReplyDelete
  54. salam

    deqlis join

    http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id: deqlis
    id FB: Ellismelia MOhamad

    ReplyDelete
  55. salam join

    http://pinkummi.blogspot.com/2011/07/1sy-cemmomile-craft-giveaway.html

    id fb : Mimi Azirah
    id follower : PinkUmmi

    ReplyDelete
  56. cik bambam join!

    http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  57. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  58. saya join

    id fb : are liya
    id follower : alvas

    http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  59. join

    http://thecolourfulisland.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    id: ctnurkhijah
    id Fb: ctnurkhijah fishal

    ReplyDelete
  60. Terima kasih semua kerana sudi join GA ni. Walaupun haidah tak seberapa, tapi ramai juga yang memberi sokongan. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  61. join lagi

    id;inahasan

    http://inahasan.blogspot.com/2011/07/1st-cemmomile-craft-giveaway.html

    ReplyDelete