"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Entry Tak Rasmi

Kenapa entry tak rasmi yer..yg sebelum2 ni rasmi ker..hehehe
Sebenarnya entry kali ni untuk memperbetulkan kesilapan link pada entry sebelum ni.
Nak citer panjang, Ina pun tak tau nak terangkan macam mane.
Macam ni, entry pada Cemmomile Craft diruangan bloglist tak same dengan entry yg sebenarnya. 
So bile orang klik Cemmomile Craft di ruangan bloglist mane2 blog yg ade listkan Cemmomile Craft (ayat mcm ramai jer yang tempekkan blog Cemmomile Craft, padahal takder pown..hohoho), link tu macam terbatal. 
Itu entry zaman jepun dulu..Ina pun agak confuse macam maner entry tu plak yang terpublish. Harap entry baru ni bley hapuskan problem blog Cemmomile Craft.

No comments:

Post a Comment