"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Order Yan

Order dari En. Yan.
Dia mahukan namanya & isteri beserta tarikh nikah mereka diabadikan di Car Hanging.
En. Yan ni juga nakkan Logo MAS diletakkan bersama.
Maka terhasillah Car Hanging seperti di bawah.

12cm X 8cm

Bunny Maloney - My Fav Cartoon

Bunny Maloney Keychain/HP Charm
RM3.00/pcs

Mini Love Frame

Mini Frame with Flower


6cm X 6cm
Warna & bentuk boleh request
RM3.00(x-flower)
RM3.50(flower)

Abjad oh abjad

Abjad & Ros


4.5cm X 4.5cm
Warna boleh request
RM3.00/pcs

Lebah

Lebah yang sangat comel.
Boleh digantung di dlm kereta atau mainan kanak2.
Boleh juga digantung pada buaian anak.

Sudut 45 darjah.

Pandangan hadapan.

Diameter 4.5cm
Panjang 7.5cm
Keychain/Car Hanging
RM6.00/pcs

Selamat Pengantin Baru Yan.

Selamat Pengantin Baru utk Yan&Ieda. Semoga berkekalan dunia akhirat.
Inilah pengantinnya..=)



17cm X 22cm
Design, warna & saiz boleh request
RM8.00/pcs
(harga tertera untuk simple & standard design)

Cupcake

Cupcake with topping.



Couple Name Keychain

Couple Name Keychain
Design boleh request
RM4.00/pcs
(Rujuk produk&harga)

02 Sided ID Holder

Simple ID Holder


Warna boleh request
RM4.00/pcs - Tanpa Tali
RM5.00/pcs - Bertali

Wristlet Bunga-bunga

Depan
Belakang
Dalam

03 card compartment
01 IC/Photo compartment
01 Ruang yang lebar (untuk syiling, kunci & Handset)
01 Poket kecil diluar

Angpau Raya

Salam semua...Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Sempena Aidilfitri ni saya watkan angpau raya untuk anak-anak buah.
Aneka warna ada.

for girls & boys
belakang - with name
Angpau for Girls
Design & warna boleh request
RM7.00/pcs

Angpau for Boys
Design & warna boleh request
RM6.00/pcs

Kak Ina punyee...

Ni tempahan dari kak ina.
Kak Ina nk Bekas Makeup berbentuk silinder dan fridge magnet.
Designnya dari kak ina sendiri.

Make-up Case
RM15.00/pcs

Fridge Magnet
Harga mengikut saiz & design

01 Sided ID Holder

Sebelah Hadapan
Sebelah Belakang
Order dari En. Faderol

Warna & Design boleh request
Saiz Standard
RM5.00/pcs - Tanpa Tali
RM6.00/pcs - Bertali

Mini Diari, Pencil & Butterfly

Mini Diari
RM4.00/pcs

Butterfly & Pencil Keychain
Warna boleh request

Mawar HP Charm

Mawar HP Charm
RM4.00

Romantic Love Keychain

Repeat order dari En. Yus.
TQ En. Yus.

Love Keychain
Design boleh request
RM5.00

MAS Keychain lagi.


MAS Keychain
Diameter 6cm
RM5.00/pcs

Pencil Case

Pencil Case
RM10.00/pcs

Teruja...Teruja



18th July ni genap setahun usia perkahwinan kami, nk celebrate cmner pun tak tau.. candle light dinner..?hahahaha...tu mungkin utk next..next year... utk diz year..aku cume smpat order coklat dari nisa. nisa ke kak nisa...hehehe..tak sempat nk tanye umur...

sebenarnya coklat tak sampai lg..tokei kedai baru hntar gambar...tapi punyelah teruje...tak sempat dah nk tunggu coklat sampai...nk enteprem dulu gambar coklatnye..
cantikkan...mesti syedap...=)

MAS Keychain

MAS Keychain
Diameter 6cm
RM5.00/pcs