"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Order Hidayah dari Kuala Lumpur

Order dari Adik Hidayah, Kuala Lumpur.
 Design oleh Adik Hidayah sendiri.
Bantal Berhias/Bantal Bercorak/Creative Pillow/Cute Pillow
Apa2 jelah panggilannya kat internet ni kan...
Bantal ni bersaiz 12" x 18".
Sok nak pos segera, sabar ye Hidayah..=)

Entry Majmuk

Lama sungguh tak update blog with normal reason, B.U.S.Y.  Busy di rumah, di opis, kursus, urusan peribadi dan macam-macam perkara tiba serentak. Smpaikan de order yg masih belum dapat disiapkan. Terima kasih kepada customer yg memahami keadaan.
"Dah tau busy kenapa terima order..? wah..pasti terkeluar soalan ni kan..  Busy itu datang selepas order diterima dan disahkan. 
Oleh kerana lama tak update hari ni Ina wat sume sekali dalam satu entry..jimat masa. Firstly Ina nk share wrestlet baru Ina kat sini..ganti wrestlet yang lama.

 Made by PVC and Felt

Kemudian nak enteprem bantal bergambar, produk baru. Tapi gambar couple ni dibuat sendiri oleh tuannya yang anggap dirinya tak berapa nk seni. Tapi dia sanggup susah payah gunting and jahit sendiri demi BFnya yg nk kerja jauh. Kira kenang-kenanganler ni. 
Ina cuma selesaikan bahagian iron dari transfer paper jer.


Yang ni plak untuk diri sendiri, Ina printkan gambar 02 hero ni. Gambar telah diiron ke kain belacu. Sampai sekarang masih belum sempat untuk dijahit.
 
 Yang ni plak keychain dan klip rambut untuk dijadikan doorgift kursus. Sempat atau tak..tak tahulah. Patern dari pakcik google.
 Yang ni tak berkenaan, tapi nk letak jugak. Jumpa ni masa jalan-jalan kat uptown Nilai (depan Tesco) Ada individu bertuah yang memiliki koleksi duit2 lama, duit dari sebelum merdeka lagi dah ada. Artifak sejarah yang sangat bernilai.
 Ini beg yang baru diterima dari blog Mae Cabanon, murah dan sangat memuaskan hati. De rezeki nanti bley order lagi. Silalah jenguk blog Mae Cabanon dan tengok sendiri hasil tangan tuan punya blog yang sangat halus ni.
Lastly silalah tatap gambar buah hati pengarang jantung, belahan jiwa ragaku ini..hehehe..
Muhammad Fakhruddin bin Faezal yang sangat bijak, comel, soleh dan segala sifat yang baik lah..(sape lagi nak puji kalo tak ibunya..) hehehe
 Pantang nampak kamera, mesti nak bergambar..tapi tak menahan kalo bab tolong tambahc sepahkan bilik jahit ibu.

Mari Sertai Cabutan Bertuah LCS

Cabutan bertuah dari Little Colour Shop.
Sangtlah admire pada hasil kerja LCS.
Dah lama nak menjadi customer LCS ni..tapi asik delay jer..=)

LCS ada buat cabutan bertuah untuk customer2nya, pengunjung2 blognya dan bukan pengunjung (yg mengunjungi blog Cemmomile Craft ni pum bley sertai).

Syarat yang dikenakan sangatlah mudah :-
~ linkkan blog LCS di blog anda menggunakan 02 gambar yang telah diberikan 
 atau

~ tag kan 03 orang kawan anda
~ buat entry berkenaan Cabutan Bertuah LCS ni blog anda
~ dan tinggalkan link entry di ruangan komen supaya mudah untuk pihak LCS menjejak penyertaan anda.

Mudahkan..so pe lagi, jom reramai sertainya.

P/S - kalo tak ramai yang sertai nnti LCS nk tutup jer contest ni..sape rugi??? kita jugak..hehehe..

Ina nak tag Kak Wani, Dayang,dan Kak Limah.