"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Biola

Order dari Alisya Aisya.
Sebiji Biola.


Masa nak menyiapkan ni Muhammad Fakhruddin asik nak memetik jer tali-tali biola ni.
Bila ada masa nanti, Ina nak buatkan juga 1 untuk Fakhruddin.

Ina buat Giveaway.

"Entri promosi ini melekat sehingga 18 Julai 2012
Sila ke Giveaway by ::KyLeLiNa:: untuk penyertaan."

Ina ada buat giveaway di blog giveaway Ina.
dan Ina nak alu-alukan anda semua untuk turut serta.
Sebenarnya ini adalah giveaway kedua dari Ina. 
Giveaway pertama Ina buat di blog Cemmomile Craft.
Ada pelbagai sebab kenapa Ina nak buat giveaway, 
cuma jika disenaraikan macam tak padan pulak dengan hadiah yang tak seberapa. 
Cukuplah atas sebab tanda syukur dgn segala limpah rahmat dari-Nya untuk Ina dan keluarga.

Disamping memperkenalkan blog baru Ina yang masih baby,
baru lahir 17 June 2012 (semalam) =)
Blog yang mewakili diri Ina secara khusus untuk Ina jadikan laman perkongsian secara lebih peribadi.
Setelah bertahun-tahun memikirkan untuk menubuhkannya, akhirnya berjaya juga dengan tekad untuk memajukan diri dalam bidang penulisan.
Ini bermakna Ina dah ada 03 blog yang perlu dijaga.
Ketiga-tiga blog yang ada objektifnya sendiri.

TERMA & SYARAT
1. Follow ketiga-tiga blog Ina (Wajib) :: KyLeLiNa ::, Cemmomile Craft & ~MimosaLina~
3. Buat entry beserta banner & backlink kan ke entry ini,
4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini.
5. Tarikh tutup - 18 July 2012 (12 malam)
 6. Hadiah untuk 03 orang yang bertuah.
7. Pemilihan pemenang berdasarkan CABUTAN BERTUAH.

Selamat maju jaya untuk anda semua.

"Entri promosi ini melekat sehingga 18 Julai 2012
Sila ke Giveaway by ::KyLeLiNa:: untuk penyertaan."

Keychain Nama

Order dari Sri, Serawak.
Ni kali ke-tiga Sri order, semuanya bertemakan bunga matahari.

Seri pernah order Keychain & Car Hanging 
serta gambar apron berbunga matahari untuk diframekan.

Semoga Sri sukakannya.

Keychain Kereta

Order dari Yana, kawan baru di tingkat bawah.
Yana mahukan 04 buah kereta.

Semoga Yana sukakannya.

Siapa nak Pie Maker???

Salam semua, hari ni entry agak terkeluar dari bidang kraf.
Ina nak bagitau yang kkida dari koleksi1001resepi sedang buat GA.
Dan diantara hadiah menarik untuk direbut ialah Pie Maker.

Marilah sama-sama sertai giveaway kkida.

Entry Ina di sini.

Order Wanny, Muadzam Shah

Order dari adik Wanny dari Muadzam Shah, Pahang.
Berikut gambar yang telah diisihkan.
 ~Angry birds hitam~

~Angry birds merah~

~Alvin~

~Domo~

~Sponge bob~

~Love~

HP Case

Semoga Wanny sukakannya.