"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Khairunkraf Giveaway

Tengah jenjalan tetiba jempe giveaway lagi.... sebenarnye giveaway ni dh lame Ina nmpak...tp sblm ni tak tau cmner nk joint... oleh kerana sekarang Ina dh reti nk joint giveaway...so Ina takkan lepaskan peluang...lgpun hadiahnye menarik...



Marilah beramai2 memeriahkan giveaway ni...syaratnye mudah jer...and hadiahnye menarik... bley trus ke klik Khairunkraf-giveaway atau klik je kt gmbar berger kt sidebar tu. Tarikh tutup giveaway ni 31 Jan 10.

Semoga dimurahkan rezekiku..amin..=)

Mrs. Nor Gveaway



Sukenye..hari ni jumpe giveaway lagi... Barang Deco English Style lg..cantikkk sangat.. saya sgt sukak.... huhuhu..kalo dapat bley deco2 umah... chiwah..

Bley jengok2 giveaway ni kat blog Mrs.Nor. Tarikh tutup penyertaan 29 January ni...jom beramai-ramai sertai giveaway ni.

Projek Baru - Felt craft, mag dan x-stitch

Salam semua..

Harap sihat2 jer. Waktu tengah menaip ni Ina sedang kekenyangan.
Alhamdulillah dengan rezeki kurniaan Allah.
Siap lunch baru teringat nk update blog.
Hari ni de 2 perkara Ina nk update. Felt craft dan x-stich...=)

Sebenarnye Ina dh terbekenan dengan Felt Craft
So order ler kain felt dari MsCraft Shope..
Bile sampai jer tersangatler teruje...
padahal order 05 kaler jer...hehehe
Maka siaplah 02 HP Casing yang tak seberapa ni.
Cik abang bising sebab wat casing de nama...
"dh nk jadi mak orang pun macam budak2 lg"
ade ke patut die ckp cmtuh, Ina cume nk try jer, hehehe...
Padahal bile duk tenung2 balik casing tu..segan pun de..
xkesahlah kan...janji Ina puas dengan hasil felt sulung Ina.

HP Case versi percubaan

Hari sebelum tu, Mag yang Ina pinjam dari Dayang sampai.
Memang teruje sangat2 mase dapat mag ni.
Smpai cik abang warning suh pi masak dulu...hehehe
Pe pun time kasih dayang sebab sudi bg Ina pnjam.

My Sweet Den's New Year Giveaway



Giveaway...giveaway...
Ni first time Ina joint giveaway... tertarik sangat dgn butang-butang tu... =)
Harap penyertaan pertama kali ni memberi tuah utk Ina...hehehe..amin..

Kalo sape-sape nk joint giveaway ni jgak bley ler jengok2 kat My Sweet Den. Syarat nyer pun mudah jer... Wat n3 pasal giveaway ni, comment and jadi follower.