"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Angry Birds-Order dari Kak Wati

Ni order dari Kak Wati - 05 ekor angry birds. 
Tp Ina watkan 6 ekor utk Kak Wati.
 
Dah siap dibungkus.
Hope Kak Wati sukakannya.

3 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Salam Ina,

  pasal nuffnang tu kan, kalo boleh, ina track balik password lama tu. kalo tak dapat jugak, ina register baru kat nuffnang & pasang nuffnang semula kat blog. caranya sama je macam tutorial yg atie buat tu.

  kalo dah login kat nuffnang tu, ada step by step cemana nak pasang nuffnang. sangat detail dia bagi.

  atie pun lama baru dapat piawaian yang nuffnang nak. lama jugak baru dapat buffered n mettered earning tu. huhu. tapi kalo boleh, yang kat profile tu ina lengkapkan betul2. sebab dari situ diorang bleh track ina serius ke tak dalam berbloging ni..:) so kalo ada buffered/mettered earning tu yang bleh dapat banyak income dari nuffnang.

  ReplyDelete