"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Romantic Pillow

Smile.. =)
Takderlah romatik pun-saje buat2 gempak.
Bantal kuning yang simple untuk bakal pengantin Ida & Hafiz.
Ina pernah cerita kat sini yang adik bongsu Ina merancang untuk bertunang pada cuti raya cina akan datang. Bila dibincang semula, semua bersetuju untuk buat majlis nikah terus. 
Untung betul mereka sebab semudah ini. 
Tapi Ina yang penat tengok adik Ina terkejar-kejar membuat persiapan perkahwinan dalam masa sebulan. 
Itupun nasib baik mereka berdua ni dah memang duk kumpul beli satu-persatu barang2 hantaran.

Untuk pengetahuan-adik Ina ni memang fanatik kuning & sunflower. Ina pernah buatkan bantal bunga matahari untuknya dulu. 
Kena siapkan awal sebab nak balik Terengganu hari rabu ni.

2 comments:

  1. waah balik kampung ke...amboi sakan raya kongsipatchai...cantik aar tag diorang...kita dh tgk kat kucinpurple tu hihii.hebat aa bisnes skarang kencenggg..alhamdullilah

    ReplyDelete